1. 5 moduri inedite de utilizare a borcanelor de sticlă

  Trăim în era DIY, iar dacă în trecut borcanele de sticlă erau utilizate doar pentru depozitarea gemului, compotului sau sfintei zacuște, astăzi borcanele au devenit unul dintre cele mai versatile și indispensabile obiecte din casă.

  De la utilizarea clasică până la obiecte de decorațiune interioară noi îți prezentăm 5 moduri inedite de utilizare a borcanelor de sticlă. Pe restul te lăsăm să le încerci singur(ă).

   

  1. Desert la borcan

  Fie că vorbim de prăjituri, salată de fructe sau salate de tip aperitiv, modul de prezentare este unul dintre cele mai importante aspecte.

  Dacă te-ai plictisit de același plating atunci când vine vorba de preparatele tale preferate, surprinde-ți invitații cu un desert ușor de alcătuit, cu mult mai gustos atunci când este preparat cu drag și servit într-un borcan în formă de inimă.

  Citeste mai mult
 2. 5 lucruri de care trebuie să ții cont când îți organizezi cămara:

  Că tot suntem în sezonul bunătăților la borcan, trebuie să ne îndreptăm atenția și asupra locului în care le depozităm. Este momentul să îţi reîmprospătezi cămara, să o igienizezi şi să îţi pui proviziile în ordine. Organizare inspirată a cămării simplifică folosirea ei și gătitul va fi mult mai eficient.

  Camara

   1.  “Like with like”

  Citeste mai mult