1. Cadouri tradiționale de Crăciun

  Într-o perioadă efervescentă, punctul nostru de legătură este tradiția! Tradiția care ne aduce mai aproape de cei dragi și care ne amintește în zilele de sărbătoare de toate datinile noastre!

  România este o țară plină de tradiții, care nu pot decât să ne impresioneze. Trebuie să recunoaștem că ne place să oferim, din suflet, cadouri pentru cei dragi, iar cel mai adesea  cadourile tradiționale sunt la mare căutare! 

  Anul acesta, mai mult ca oricând este foarte important să ne arătăm prețuirea față de cei dragi, într-un mod inedit: printr-un coș tradițional plin cu bunătăți!

  Printre cozonaci, dulciuri de casă și ”plăcintele bunicii” la loc de cinste trebuie să se afle o băutură fină, făcută din roadele toamnei.

  Fie că vorbim despre vin, pălincă, horincă, vișinată chiar și coniac, se știe că o băutură bună se

  Citeste mai mult
 2. 5 moduri inedite de utilizare a borcanelor de sticlă

  Trăim în era DIY, iar dacă în trecut borcanele de sticlă erau utilizate doar pentru depozitarea gemului, compotului sau sfintei zacuște, astăzi borcanele au devenit unul dintre cele mai versatile și indispensabile obiecte din casă.

  De la utilizarea clasică până la obiecte de decorațiune interioară noi îți prezentăm 5 moduri inedite de utilizare a borcanelor de sticlă. Pe restul te lăsăm să le încerci singur(ă).

   

  1. Desert la borcan

  Fie că vorbim de prăjituri, salată de fructe sau salate de tip aperitiv, modul de prezentare este unul dintre cele mai importante aspecte.

  Dacă te-ai plictisit de același plating atunci când vine vorba de preparatele tale preferate, surprinde-ți invitații cu un desert ușor de alcătuit, cu mult mai gustos atunci când este preparat cu drag și servit într-un borcan în formă de inimă.

  Citeste mai mult
 3. 5 lucruri de care trebuie să ții cont când îți organizezi cămara:

  Că tot suntem în sezonul bunătăților la borcan, trebuie să ne îndreptăm atenția și asupra locului în care le depozităm. Este momentul să îţi reîmprospătezi cămara, să o igienizezi şi să îţi pui proviziile în ordine. Organizare inspirată a cămării simplifică folosirea ei și gătitul va fi mult mai eficient.

  Camara

   1.  “Like with like”

  Citeste mai mult